Erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit opleidingen en trainingen

Bij Meditura Opleidingen volgt u een kwalitatief hoogstaande opleiding of training. Als solide opleider streeft Meditura Opleidingen naar alle mogelijke erkenningen op het gebied van acupunctuur en aanverwante vakken. Meditura Opleidingen is voor diverse organisaties een belangrijke partner in Nederland.

WFAS is the World-Federation of Acupuncture-Moxibustion Societies, formed in 1987.
WFAS is the Non-Government Organization (NGO) in official relations with the World Health Organization (WHO) in relation to acupuncture.
WFAS is made up of national acupuncture bodies. The WFAS Executive is elected every four years at the General Assemblies.

Website

NBCG Yi is opgericht in 2006. In november 2008 is N.B.C.G. Yi officieel toegetreden tot The World Federation of Acupuncture Moxibustion Societies (WFAS), welke relaties onderhoudt met de World Health Organization (WHO). Daarnaast neemt NBCG Yi deel aan de Nederlandse vergaderingen van de NEN, die zitting heeft in de internationale ISO-vergaderingen op het gebied van normering van TCM-activiteiten.

Website

De Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg, is een registratie-instituut voor vakbekwame en goed opgeleide artsen en therapeuten in de complementaire of alternatieve zorgsector. Als je als consument een behandelaar raadpleegt die in het SRBAG-register is opgenomen, dan kun je er op rekenen dat deze betrouwbaar is, goed is opgeleid en veilig behandelt.

Website

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Website

Omdat Meditura Opleidingen belang hecht aan het waarborgen van de kwaliteit van de gehele TCM-dienstverlening, neemt Meditura Opleidingen sinds 2009 deel aan de overleggen van de NEN-normcommissie 330249. Deze normcommissie verzorgt de Nederlandse deelname aan de internationale normcommissie ISO/TC 249 ”Traditional Chinese Medicine” en ondersteunt daarmee ontwikkeling van internationale normen op het gebied van TCM.

Website

  • Meditura: Van opleiding naar universiteit.

    Meditura is een nieuw aanbod van opleidingen, bij- en nascholing aan het ontwikkelen. We verwachten vanaf 2019 ons vernieuwde aanbod …

    Lees meer