Acu-Silk

Toepassing

Acu-Silk staat ook wel bekend als meridiaan-kleurentherapie en is krachtig en eenvoudig, zowel in toepassing als in resultaat.
De behandelmethode is zeer goed te gebruiken bij (acute) pijnklachten, zoals rugpijn of een sportblessure. Ook littekens, brandwonden en verschillende huidaandoeningen zoals moedervlekken, wratten en verkleuringen zijn goed te behandelen.
Kinderen en mensen die liever niet met naalden behandeld willen worden, komen ook in aanmerking voor Acu-Silk.

Behandeling met Acu-Silk

Elke energiebaan heeft een eigen kleur en elke kleur zijde heeft weer een ander effect op de energiebaan.
Bij de Acu-Silk behandeling worden er een of meerdere gekleurde lapjes met een stukje tape op het te behandelen gebied aangebracht. Hierdoor wordt de blokkade van bijvoorbeeld een litteken opgeheven en komt de energiestroom weer op gang. De lapjes worden gedurende een aantal dagen steeds opnieuw geplakt, totdat het gewenste resultaat is bereikt.

De docent, Peter van Kervel over Acu-Silk:

“Acupunctuur is het aanprikken van acupunctuurpunten, met als doel de energiebalans van het lichaam te herstellen. Dat niet alleen naalden een herstellende werking hebben, is al vele eeuwen bekend. Dat een zijden lapje, gekleurd met plantenextracten, hetzelfde effect heeft lijkt onwaarschijnlijk. Persoonlijk was ik ook erg sceptisch, maar sinds 1982 werk ik met groot succes met Acu-Silk.”

Bij deze nascholing ontvang je een set van 12 gekleurde zijden lapjes , anti-allergische tape, een speciale schaar en een houten doosje voor het geheel.

 

Voor deze nascholing is basiskennis van de Stammen&Takken nodig. Therapeuten zonder deze kennis ontvangen van tevoren een basisdocument om deze kennis op te doen.

Inschrijven

Wilt u zich direct aanmelden voor deze opleiding of nascholing? Dat kan d.m.v. onderstaand formulier. De velden met een * zijn verplicht.
Wilt u alleen meer informatie? Gebruik dan het contactformulier op de contactpagina.

Geslacht *

Naam, voorletters *

Factuuradres *

Postcode *

Plaats *

Praktijknaam

Geboortedatum *

Geboorteplaats *

Telefoon

Email *

Relevante vooropleiding

Lid van welke beroepsvereniging

Inschrijving voor *

Opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

DOCENTINFORMATIE: PETER VAN KERVEL

Peter werkt al meer dan 30 jaar binnen de medische wereld, waarvan de laatste 25 jaar als acupuncturist in zijn eigen praktijk in Nederland en Israel. Daarnaast is Peter als acupunctuurdocent gespecialiseerd in Classical Chinese Medicine. Deze acupunctuur is gebaseerd op oude Chinese teksten, zoals de Nei Jing, Nan Jing en Jai Yi Jing.

DEZE NASCHOLING:

Aantal dagen 3
Inclusief lesmateriaal JA
Inclusief lunch JA
Prijs  € 490,-
Voertaal Nederlands
Min. aantal deelnemers
Max. aantal deelnemers
10 personen
20 personen

CURSUSDATA:

4 maart 2019, 8 april 2019 en 13 mei 2019 (3 maandagen)

LESTIJDEN: 10.00-17.00 uur

Accreditatie voor deze nascholing wordt aangevraagd bij NVA, NBCG Yi, Zhong en NWP.